Ikutan Ramai

Monday, February 22, 2010

Trip To Sabah 2009 Part 1

Masa.... sibuk.... tp tu la sibuk sangat sampai gambar yg ambil tahun lepas masa p Sabah ngan Group Sekolah-sekolah kawasan Penaga... Best... jalan2 sana... cuma letih sebab dari satu tempat ke satu tempat jauh sgt.... tp Puas Hati.... Tahun nie baru boleh posting Gambar2 p Sabah Tahun Lepas... Kalau nak gambar yang lebih besar mcm biasa... Jgn la malu2 untuk klik gambar tu.....


















7 comments:

IyouweBlog.com said...

war....relaks skit kan?! haha sbah is a nice place!

nanged. nang this and read the camwhore in FSG Dong Zen!

mie said...

nice place...
xpenah sampai sabah lagi...
hoho

Shahrin said...

Best p Sabah.. klu ada Budget tahun nie nak p Sarawak Pula.... Jalan2 lg...

Mknace said...

:) :) :) sharing is power
wow..
gambo2 yang menarik

Shahrin said...

thanks Mknace.... banyak lg tu... bila ada masa boleh post lg...

Solehah said...

sabah kat bahagian mana tu?

Shahrin said...

sabah... yg tempat kami p tu... kat kundasang, pulau manukan... tp pulau Manukan sampai dah petang sangat dah... KK.... Tu gambar jetty kat Jesselton Point... nak p Pulau Manukan