Ikutan Ramai

Friday, March 26, 2010

Pemandu Berhemah???


Tengok gambar diatas... berhemahkan pemandu tu.... ada akal atau tak... dia boleh parking sampai ambil ruangan parking sebelah dia tu.... aku tak tau pulak Perodua keluarkan Kelisa versi besar bagak sampai tak boleh nak parking dalam satu parking lot...


Aku ngan isteri aku baru balik dari klinik petang tu... pastu untuk makan malam aku pun p la nak beli KFC kat kompleks Kailang dekat Kepala Batas... bila sampai jer aku tengok parking penuh.. pas2 malaun ni pulak parking mcm nie... aku pun tunggu sat .. pas2 aku tengok seorang perempuan ni keluar dari KFC terus ke kereta dia... kereta kat atas tu la... aku ingatkan dia nak keluaq... aku pun tunggu... tengok kat 5 minit tak keluar2.. aku pun hon la kat dia kot2 dia ubah parking keta elok2.. dia buat tak tau jer.... aku tunggu lagi... mai lagi 2 orang perempuan dari KFC jalan masuk dalam keta tu... ingatkan dah nak keluaq... rupanya tak.... jugak.... 

Last2 aku tengok org lain keluar dulu aku pun masuk p KFC,,,... dah beli makanan aku pun keluaq p kereta balik... dah dekat 20 minit depa dok dalam keta tu... rupanya dok mkn KFC dalam keta.... aku tak marah yang tu... cuma tolong la parking elok2.... cuba bayangkan klu kat hospital ka... emergency.... org dok cari parking tak ada... mcm mana.... klu pekara nie terjadi kat blogger2 lain... apa tindakan???
From Drop Box

3 comments:

beLLa said...

lapa sangatla tuh..sampai xsedar salah parking..huhuhu

Shahrin said...

tu. la... saya ngan isteri selalu wat kerja tu.. tp kami tak la p parking sampai ganggu orang.. hehe

wany said...

iskh2 jgn lar kutuk pemandu tu.. maybe dier br dpt lesen.. or maybe pompuan yg drive.. xdpt lg nk agak space parking tu.. think +ve bro..