Ikutan Ramai

Thursday, April 29, 2010

Cara Mengambil Gambar???

Yang ni saya dapat dari kengkawan saya... adakah anda salahsorang dari jurugambar dibawah atau semua sekali... hanya sekadar hiburan...
1. wah ni macam buka kuda-kuda langkah shaolin nie.... 

2. Macam nak terkentut pun ada


3. sama macam aksi no. 1


4. Ni nak amik gambaq keta ka gambaq skirt..... :)


5. No komen (Admin)


6. Dia nak try kangkang takat mana boleh p...

7. Macam Frust menonggeng jer...


8. Macam-macam stail ada..


9. Lagi No Komen (Grrrr)


10. Haaaa yang nie yang terbaik sekali... best of the best.. priceless


From Drop Box

8 comments:

joegrimjow said...

macam macam gaya dah ha
ish2

Ismail Noh said...

yang last tu tak boleh nak kata apa dah :D

Sharinginfoz said...

macam2 jenis cara kan untuk mendapat apa yang dikehendaki....

Hidup Tanpa Handphone??

qaseh said...

mcm gaya kan? kdg2 diorg xsedar smpai mcm tu skali aksi nak ambik gambo....

Abu Zuhair said...

askm bang,
hehehe... lawak la.
saya berada di BM minggu depan. dari 10hb sampai 16hb.. cadang kalau ada masa nak jumpa minum2 teh. PM saya no phone.. singgah blog pun xpe dah

d 4 dahlia said...

hahhaa..mcm2 pesen smata2 nk hasilkn yg terbaik..

wany said...

burok tul gaya mereka yer.. tapi utk dapatkan hasil gambar yg terbaik.. ok lar tu..

mamasue said...

hhehehe..kelakarnya,blh terkoyak seluar tu