Ikutan Ramai

Wednesday, December 2, 2009

Matahari Terbenam

Masa nie aku ngan Isteri aku nak p Seberang Jaya.. aku teringin nak makan Prosperity Burger tu..... ngidam lak... jadi sampai jer kat area Sungai Dua.... Pemandangan tu cantik sangat.. jd aku abadikan dengan lensa kamera aku... harap kawan2 dapat komen..... klu suka leh amik wat wall paper hehe..



















7 comments:

larasephia said...

salam abg shahrin

saya Larasephia. saya org bukit mertajam jugak. kt machang bubok. :D
ni sunset kt area mana kt sg dua? xcam pn..

Shahrin said...

abg shahrin amek lepas lahar Yooi sebelum sampai masjid merbau kudung kan area tu sawah bendang... kat situ time matahari terbenam memang best

adaNiff said...

wahhhh.. cantik sgt2 sunset...

f.a.r.a.e said...

hah tu dia teringin macam dalam iklan McD properity tu lah tu..makan suap2.ecece.haha

larasephia said...

Ooo..lahaq yooi ka..ha la..kt situ mmg byk bndang.. terrer la p capture time2 snja..mmg lawa la.
kalau saya dok luaq umah time senja mmuih kna pulas tinga ngan mak. hehe

Solehah said...

cantik..

mIstA aLeH said...

cantik nye..