Ikutan Ramai

Thursday, December 31, 2009

Selamat Menyambut Tahun Baru 2010

Isy lama tak berbelog di blog nie... tapi nak buat mcm mana.. sibuk hujung tahun nie jalan2... cuti sekolah la katakan... aku pun baru balik dari sabah.... 5 hari jalan2 dekat sana... best jugak... aku dan isteri aku p jalan2 kat pulau Manukan... pastu p Kundasang... Kundasang best wooooo. kalah Cameron Highlands... tapi nak sampai sana jauh boleh tahan la jugak.....

Tapi bagi aku memang puas hati..... walaupun letih.... tp mcm orang kata... best mcm mana pun tempat orang.... tempat sendiri lagi best bukan...??? sbb kita rasa selesa di negeri sendiri.....

Tahun Baru dah nak masuk malam nie.... jadi apa resolusi kawan2 blogger sekelian... aku... nak menjana ekonomi aku tahun depan.... supaya tak ler teruk sangat........  yang lain macam mana???

8 comments:

Q.A.S.E.H said...

hepy new year=)

WiraTLC said...

selamat tahun baru... semoga apa yang diimpikan akan tercapai..

GhOsToNe said...

slmt tahun baru!

Solehah said...

wah..teringin gsk nak pi kundasang ni..

sripekan said...

salam...sy rasa Cameron Highland lg best...tp kalau Kinabalu Park,ok lah....

Ellen said...

Hello! :-)

Wish that I knew your language, so that I could enjoy your blog more. Since I don't, I will content myself viewing the lovely photographs instead. And they are very interesting. Thank you for sharing them online.

From the Philippines,
Ellen

Shahrin said...

thank's Ellen for visiting my blog... don't worry about the language... because picture say more than words could

Anonymous said...

membaca seluruh blog, cukup bagus