Ikutan Ramai

Monday, November 30, 2009

Berkursus Di Langkawi



Assalammualaikum.... salam sejahtera kepada sahabat2 blogger sekalian... he. he.. lama juga aku tak berbelog nie... ada dekat seminggu lebih rasanya... apa bole buat sibuk... sibuk... and sibuk... kerja la kursus la...biasa la hujung tahun.... gambar yg aku ambil banyak jugak tp tak sempat nak posting langsung... malam pun sibuk...

Maklum la cuti sekolah sekarang... cik puan aku pun cuti... lepas rindu la apa lagi... klu hari sekolah kesian kat dia keja siang.. mengajar.. mlm jaga budak asrama lagi.... cuti sekolah cik puan.. aku punya la... hehe...  ni yg aku posting p kursus kat Langkawi hari tu... Tp tak sempat langsung jalan2 sekitar Pulau Bebas Cukai  nie.... yang sempat pun beli cokelat ngan perfume jer.... nak amik gambar takder peluang.... Tp tak aper minggu depan aku nak p lagi Langkawi.. kali nie dengan Wife aku dan Mak Ayah Aku... ...\

Jadi nie la gambar perjalanan pergi dan balik langkawi....

Yang baju purple tu Adeqya atau Maria...

yg nie kengkawan

yg nie ... aku la... abaikan perut yg semakin kedepan tu...


dah sampai jetty kuala perlis...



gambar org jual prepaid.. nasibla jg mangsa lensa aku

dalam feri.. sempit tol... ataupun aku yg besor sgt

comel tak...??? petah budak nie dok layan kakak dia...

masa kursus... banyak lgi tp klu nak posting.. rasa penuh picasa

nak balik dah... letih gila....



http://picasaweb.google.com/photoshah1977

4 comments:

mier@merr said...

waaaaa....mis langkawi so much..

sy dok sana dlu....11 thun...suda lama x menjenguk pulau penuh kenangan..huhu

... said...

Salam Shahrin. Babah sempat ketuk kepala Mr. Potato sebelum masuk ruang komen ni. Nanti jika ada gambar2 special bagilah babah secara ekslusif masukkan dalam blog babah ye...

adeqya84 said...

En Shahrin anda telah mempromote diri saya..hahaha...wei aku cuti dah tau start minggu ni...tata...cuti 3 minggu masuk kampus...i.Allah ada masa aku update blog aku...masalahnya semua kelas & exam malam2 hari..kul 8 - 11 mlm huhuhu...tensi.....aku copy gambar diri aku sendiri erk...=)

ai said...

ohooo..berkursus rupanya kau. patot la lama SEPI..

chomel sungguh kau shah!..sius wei.geram rasa cam nk geget2 je pipi kau tu.

(mampos aku kene balun ngan adeqya ni kang! :P)