Ikutan Ramai

Monday, November 16, 2009

Model Pertama

Akhirnya... setelah sekian lama aku mencari model untuk diijadikan.. model la... hehe... aku dah jumpa.. aku dah jumpa.... siap bawak masuk dalam bilik buat photo shoot atas katil lagi tu... dia pun tak bantah aku buat ape kat dia... aku pegang tangan dia.. pegang kaki dia.. aku.. pegang satu badan lah...

dan dipersembahkan model pertama aku... cuma bagi aku mcm nampak muka dia garang skit..



aku pakai Photoscape nak edit dia... senang pun senang.. mudah pun mudah dan yang penting ia adalah percuma... diulangi percuma.... tp klu nak option yg banyak lagi ble la guna photoshop tu pun klu ada duet.. huhu

Kalau nak tahu tentang Photoscape boleh klik link dia disini JEJAKTREND



Lagi Gambar Di http://picasaweb.google.com/photoshah1977

8 comments:

Solehah said...

wa..menarik2..saya ni photoshop pun blm lepas lg..tak penah jadi la ..adeh..

eyena said...

gud.. saya suka dgn photoshop. bila gabung photoshop n photoscape..so nice!!

actally photoshop jer dah boleh buat semua tu..tapi photoscape ni memudahkan ar..hee so teruskan mengedit..!!!

Ms.Independant said...

Comelnye model pertama kamu.
Nak pelok die bole?
heee~

Pling ske gune photoshop. Gune Photoscape ble terdesak je.

Huhu :)

adeqya84 said...

haha...tomeinye model itu....=)

Shahrin said...

makasih... bole2 tp kena minta kat wife sye.. dia punya heheh... banyak lg yg dia simpan...

green said...

lawa model..
heheh~~

rozuan said...

huhu..cute sgt ni..

Wanita Itu said...

comelnya model dia..nak berkenalan..mesti artis baru kan :)