Ikutan Ramai

Monday, November 2, 2009

yeahhhh... salam lewat malam tuan2 dan puan2, cik adik, cik abang, dan semua blogger.... saja jer... malam nie sowang-sowang lagi... baru sudah buat soalan peksa... letih wooo. mata pun dah tak larat nak bukak... tp aku gagahkan diriku ini untuk mencoret di cyberspace nie...

petang tadi masa baru balik dari keja.. langut2 tengok atas la.... tengok awan... jadi dengan pantasnya bagi signal terus berenti tepi jalan depan masjid penaga.... ambil gambar la... jd enjoy...






Lagi Gambar Di http://picasaweb.google.com/photoshah1977

3 comments:

Solehah said...

saya suka gambar awan tu..ada sesuatu yang terlalu unik pada sifatnya..mengingatkan kita kepada Pencipta Yang MAha Berkuasa..

Mr.Chenta said...

smart !

kita kasi tips sket =)

kalau suka amek gambar permandangan
mesti...bukan mesti la..elok kalau ada filter polarizer dan GND =)

beli cap hoya cukup..dalam RM150 satu..

dia kurangkan silau matahari..kalau awan tu nampak bentuk awan tu dan kalau air mcm sungai..nampak putih jernih...kurang silau pantulan cahaya =)

lagi satu kita tgk ada gambar shoot sungai ekh?

pakai canon kan?
ada mode tv tu

amek tripod
adjust tuk amek gambar sungai mengalir tu..kalau mcm air terjun smart !

wat slow shutter
dalam 5 saat ke

jgn gegar...sbb tu pakai tripod..kalau tak nanti blur..

nanti dapat gambar air sungai mengalir..lawa~~~

kalau amek bese..pegun je..smart gak..tapi wat cara lain kan nampak lebih kreatif ;)

tiara-qurratu'aini said...

keep up d good work..
suka tengok pic katogori mcm ni.. damai.. harap lepas ni boleh shahrin upload suasana matahari terbit plak... sure best.. all d best.