Ikutan Ramai

Friday, November 13, 2009

Shocking

Terkejut beruk aku. td... nasib baik tekder beruk kat sini... hehe... Td aku nak ambil gambar... PC aku nie.. aku pun cari la depan belakang, atas bawah,,, kiri kanan.. last2 alamak baru aku sedar petang td masa balik dari kerja aku singgah rumah security kat bawah... pas2 aku tertinggal beg kamera aku.. pucat lesi aku dibuatnya.. kalut turun bawah p cari beg dalam pukul 10 lebih tadi.. dlm hati dok katya p dah... habis la kamera aku... .. kelam kabut turun.. sampai kat tempat aku tinggai beg tu tadi tgk2 .. alhamdulillah.. ada lagi kat situ sapa pun tak sentuh... selamat... klu tak. dah gerenti nak kena keluaq duit beli kamera baru... sayang kamera aku... tp aku sayang wife aku lagi... hehee jaga hatii.. spa tak sayang bini weiii...


Lagi Gambar Di http://picasaweb.google.com/photoshah1977

5 comments:

Tirana said...

hehehe..dah kawin ke..ingatkan single lagi..jaga2 tau, jangan satu hari nanti tertinggal isteri kat mana-mana pulak...jangan marah, kak tirana bergurau aje..

Shahrin said...

isy akak nie.. yg tu insya Allah tak tinggal... :)

ekin_melah said...

huh,,, nasib baek x kena curik

kalo hilang cmana tu? hehe


haa.. btul tu..jg wife elok2 :)

ai said...

Giler kau!!! kalau aku, mau putus nyawa!!!! sib bek ada lagik....huhuhu..SELAMAT

Solehah said...

owh...kalo saya pun..boleh semput..hehe