Ikutan Ramai

Friday, November 20, 2009

Posting Balik

assalamualaikum dan selamat malam semua.. hmmm malam nie baru bole buat posting balik...
2 - 3 hari lepas sibuk ngan kursus kat Main Office dekat Pokok Sena... 3 Hari 2 Malam... sibuk... sibuk.. kursus Pusat Sumber.. buat jilid suratkhabar.... aku p kursus ni dengan adeqya.. hehe.. kena dia, 3 hari kursus takder laen.. dari mula kursus sampai habis kursus kerja kami... potong jer... potong-potong... potong.. tensen.dia.... potong suratkhabar... potong mounting board.. potong benang... potong jer lah... mlm nie aku posting pun sbb baru boleh posting... sbb streamyx buat hal 2 hari... aku pun tak tau la dengan streamyx nie.. pasai apa ek???  kerap sangat.... kawan2 mcm mana selalu dapat problem nie....??



http://picasaweb.google.com/photoshah1977

4 comments:

Tirana said...

Streamyx memang selalu buat hal..agaknya kita kena claim rebet dari TMNet..hehehe..kita bayar untuk 24hours/day punya perkhidmatan..kadang-kadang sehari suntuk tak boleh access internet. Kalau boleh pun lembab padahal ambil pakej yang laju punya.

Solehah said...

owh streamyx pun problem ya..ingatkan broadband ja..kita dah bayar kan..harus buat report tu..welcome back en. shahrin.

Shahrin said...

erm selalunya mcm tu la yg sye dok buat selalunya yg membosankan bila call depa... nak sampai bahagian yg... "minta maaf encik.. kami akan hantar orang untuk tgk hub dekat tempat encik... " lambar penant bersembang... sbb sye nak kata pandai komputer ni tak la sangat.. tp 90 % masalah streamyx tahun nie semuanya bukan pasal komputer saya,...

adeqya84 said...

haha..kursus paling sempoi tp menyampah sebab kena banyak POTONG haha..nanti aku post gambar kursus tu erk...tungguuuuu.....